пʼятницю, 25 березня 2016 р.

А ви читали ці книги?

       Сьогоднішній день Всеукраїнського тижня дитячого читання був присвячений книжковим новинкам. Для наймолодших читачів представлена прем’єра книги Х.Антонюк “Лицар в королівстві кленів”. Діти дізналися, що мотивувало молодого юриста Христину Антонюк на написання казки. Юні книгомани уважно та з цікавістю прослухали казку, взяли участь у вікторині “Чи уважні ви слухачі”. Для майбутніх лицарів бібліотекарі влаштували справжній турнір, а потім разом з дівчатками розмальовували портрети лицарів та принцес.У дітей залишилося гарне враження від книги і надія на подальшу зустріч з автором.
    А читачі середнього шкільного віку переглянули бібліопрезентацію про сучасну українську письменницю Дзвінку Матіяш. Свою літературну творчість, перекладацьку діяльність, погляди на життя письменниця виклала у відеоінтерв'ю, яке з задоволенням подивилися діти. Читачі познайомилися з книгами Дзвінки Матіяш, які є в нашій бібліотеці і обговорили її останню книгу “Марта з вулиці святого Миколая”. Також книголюбів зацікавив буктрейлер на цю популярну повість для підлітків.
       Для тих, хто цікавиться фотомистецтвом, відбулася презентація книги “Історія української фотографії XIX-XXI століття”, сторінки якої розповідають про виникнення фотографії та найталановитіших фотографів, які зробили свій неоціненний внесок у світове фотомистецтво і започаткували нові жанри та стилі в ньому. Діти переглянули унікальні фотороботи, яких в даній книзі налічується близько 1000.








Немає коментарів:

Дописати коментар