понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Хелловінська вечірка на галявині Лисої гори у бібліотеці.

     
 Сьогодні відзначається найвідоміше європейське свято – Хелловін. Це свято набуло популярності і у нас на Україні. Вже другий рік поспіль у бібліотеці відбувся легендарний шабаш маленьких відьмочок та жахливо привабливих чортеняток. Сутінки вдалися. Бібліотека перетворилася у справжню галявину Лисої гори. Діти вражали своїми чудернацькими костюмами та образами. Читачі були настільки підготовлені до свята, що знали навіть його історію та легенди пов’язані з ним. Мистецька зала перетворилася у справжній магічний салон, де можна було створити неповторний хелловінський макіяж, поворожити на своє майбутнє та дізнатися про власну долю. Не обійшлося і без гарбуза, який є головним атрибутом цього свята. З гарбузиків діти навчалися створювати світильники Джека, які освічували їм шлях до незвіданих пригод.
       Найпотаємніша кімната бібліотеки перетворилася у загадкову печеру. Саме тут відбувалися конкурси та ігри: “Чудернацькі мумії”, “Володар темряви”, “Блукаючий вогник”, “Полювання на привидів” та інші. Було трішки страшно, але дуже весело! Читачі розповідали містичні історії. А “Танець з мітлою” так захопив відьмочок, що вони забулися про чаклування.
   Володарка темряви, за допомогою магічної кулі, здійснювала бажання. А ще діти із задоволенням взяли участь у майстер-класах. Вони виготовляли хелловінські ліхтарики та печиво-капелюшки. Вечірка закінчилася солодким частуванням.








Немає коментарів:

Дописати коментар