четвер, 7 липня 2016 р.

► ► ► «МАЛЕНЬКІ ШЕДЕВРИ ВЕЛИКИХ КОМПОЗИТОРІВ»
10 липня (неділя) Початок о 17:00
► Органний зал #oblfilarmonia (Хмельницька обласна філармонія)
Вартість квитків: 40-50-60 грн. Каса: 79-44-74
Тріо «Flautando» створене у 2010 році і за досить коротке творче життя зуміло знайти велику кількість своїх шанувальників. До складу ансамблю входять лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів: Максим Заводний (гітара), Ольга Малик (скрипка) і Тарас Малик (флейта).
За роки творчої діяльності колектив підготував ряд цікавих програм, серед яких: «Маленькі шедеври великих композиторів», «Музика епохи Романтизму», музично-хореографічне дійство «Крізь час та простір» та інші. Два роки тому ансамбль записав компакт-диск під назвою «Букет квітів», який музиканти присвятили 75-ій річниці Хмельницької обласної філармонії.




Друзі, чи знаєте ви де у Хмельницькому можна побачити таку ретро техніку як радіоприймачі, грамофони, телевізійні прийомники, програвачі, генератор електроенергії? У сервісному центрі публічного акціонерного товариства "ХМЕНЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО" уся ця чудо техніка власною персоною!












МАЕСТРО ГРАВЮРИ З ПРОСКУРОВА. 
Графіка з музейної колекції. До 130-річчя Георгія Верейського
Відкриття виставки відбудеться у Хмельницькому художньому музеї сьогодні 0 16.00.

                         

вівторок, 5 липня 2016 р.

Друзі, відгукніться та візьміть участь у фотопроекті!


пʼятницю, 1 липня 2016 р.

Друзі!
Пропонуємо усім, хто цікавиться мистецтвом здійснити перегляд цінних видань! Це палітра неймовірної літератури, що подарує можливість кожному доторкнутися до прекрасного. Пропонуємо до перегляду одну із перлин такої літератури "Шедеври українського живопису"
Чекаємо на вас у відділі мистецтв!