четвер, 11 січня 2018 р.

Пластилінові обрії.

        “Пластилінові обрії” – це дивовижна експозиція творчих робіт талановитих дітей. Тут і чудернацькі фігурки, химерні істоти, яскраві, рельєфні, виразні малюнки з пластиліну, міні-скульптури, композиція “Вечори на хуторі біля Проскурова”, а також неймовірні роботи особливих діток. Допомагає розкрити юні таланти, викладач класу “Скульптури” Андрій Томчишин. Директор Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Нікітюк Лідія Степанівна наголосила, що Андрій Юрійович не лише викладач для своїх дітей, але й людина, яка завжди готова самовіддано та натхненно допомогти кожному із вихованців, розбудити у них бурхливу фантазію та творчий смак. Адже, сам майстер у постійному творчому пошуку, його рукою розмальовані деякі фасади будинків у Хмельницькому, йому належать такі роботи як: “Осінній джаз”, “Козак-бандурист”.



Привітав дітей начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков. Він висловив власні враження від втілення чудових образів з пластиліну та нагородив учасників виставки подарунками та грамотами.



Також усі присутні насолодились музичними варіаціями від учня Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької Олеся Буймістера.




Тож запрошуємо усіх бажаючих до перегляду виставки.
Експозиція діятиме до 31 січня 2018 року.




Немає коментарів:

Дописати коментар