вівторок, 17 листопада 2015 р.

Room-концерт"Майдан. Творчий вибух"

       Трагічні події Революції Гідності назавжди залишили слід у серцях українців. Адже кожен із нас з хвилюванням та трепитом спостерігав за подіями, що відбувалися на Майдані, а де-хто і був безпосереднім учасником тих подій у нашому місті. Не вщухає біль українців і до сьогодні – триває війна на сході країни і невідомо скільки жертв принесе вона. Не дивлячись ні на що ми – сильний народ і сильна нація – перемога обов’язково буде за нами!

      Напередодні другої річниці Революції Гідності у стінах бібліотеки відбувся Room-концерт “Майдан.Творчий вибух”. “Звучала поезія і пісні, історичні факти і мистецькі відступи – словесне та емоційне переплетення подій на Майдані і теперішньої правди АТО. Цей захід покликаний через творчість осмислити події нашого недалекого минулого”, – зазначила Оксана Радушинська. Виступи гостей – талановитої подолянки, яка неймовірною силою та енергією підтримує наших бійців на Сході України Оксани Радушинської, хмельницького ді-джея Вадима Кушніра, учасників творчої сотні “Рух до перемоги”: репера Руслана Ковальчука, викладача по класу гітари Юрія Вилавського, співачки Марії Мазур та юного старокостянтинівського таланту Артема Харченка, вразили глядачів своєю силою та додали віри у перемогу.
   У рамках заходу відбулося відкриття виставки фоторобіт “Людський фактор”, люб’язно наданої Медіакорпорацією “Є”. На виставці представлені роботи Хмельницьких фотохудожників – С.Аніськова, Д.Скрипника, А.Маслова, які стали свідками історичних осінньо-зимових подій 2013-2014 років в нашому місті.
Також у бібліотеці відбулася благодійна акція на допомогу воїнам АТО “Гостинці доброти”, до якої долучилися бібліотекарі та читачі. “Гостинці доброти” будуть передані представниками творчої сотні у зону АТО.












Немає коментарів:

Дописати коментар