понеділок, 6 березня 2017 р.

Найчарівніше свято весни наближається…

       До свята жінок кожен готується по-своєму. Наші читачі люблять дарувати рідним подарунки створені власноруч. Майстер-класи із виготовлення коралей “Вишукана простота” та із виготовлення листівок “Відкриті обійми для матусі” об’єднали читачів бібліотеки. Понад 350 відкритих обіймів для матусь разом із бібліотекарями виготовили молодші школярі колегіуму імені В.Козубняка та НВО№5 імені С.Єфремова. Кольорові листівки у вигляді дитячих долоньок видалися милими та щирими, а паперові коралі яскраві та вишукані. Головне – подарунки зроблені з любов’ю.





















        Нагадало про наближення свята і шоу однокласників “Хто тут супер дівчинка”. Дівчатка брали участь у різних конкурсах та номінаціях, кожна отримала звання, яке найбільше відповідає її здібностям. Медалі отримали “Міс Попелюшка”– володарка найменшої ніжки, “Міс Грація”– азартна танцівниця, “Міс Господарочка” – знавець страв та смаків, “Міс Модель” – дівчинка-краса, “Міс Популярність” та ще багато інших. Хлопчики, як справжні чоловіки, вражали дівчаток уважністю, красномовністю та подарунками.









       Арт-хол бібліотеки замайорів яскравими портретами найрідніших людей у світі. Вихованці дитячих навчальних закладів “Перлинка”та “Білочка”ретельно готувались до 8 Березня– малювали матусь. На відкриття виставки “Я малюю свою маму” завітали маленькі художники, вихователі, мами, бабусі. Від такої кількості дитячих творінь у очах відвідувачів з‘явилась неприхована радість та милування, діти декламували вірші, співали пісеньки та розповідали найцікавіше про матусь.







Немає коментарів:

Дописати коментар