вівторок, 6 червня 2017 р.

Пісня Надії.

       Художниця Надія Борецька – людина, яка народжує радість. Її живопис, батік, вітражі – створені для того, щоб дивувати розмаїтістю кольорів та вигадливими сюжетами. Зустрітися із художницею користувачі бібліотеки завітали у виставкову залу ДШО та ДПМ.Там студенти ВПУ №25 поспілкувалися з майстринею в товаристві її творів. Надія Анатоліївна є членом Національної спілки художників України, Хмельницької міської художньої студії “Рукотвори”, має велику кількість персональних виставок у нашому місті та далеко за його межами. Її роботами милувались не лише в багатьох містах України, але і в далекій Каліфорнії, братніх Литві і Молдові, дружній Польщі. 

       Експозиція під назвою “Пісня Надії” об’єднала твори образотворчого мистецтва, декоративно-прикладного, а також фото з яскравими моментами з життя художниці. 
       Пані Надія – талановита майстриня, мудрий вчитель. Вона створює ляльки-мотанки у різних техніках, має дизайнерський хист, займається графікою. А своїм позитивним ставленням до життя Надія Борецька запалює усіх оточуючих, особливо, варто відзначити її спілкування з молоддю. Художниця відчуваєнезриму хвилю із своїми учнями, їй з легкістю вдається пояснити складні речі простими прикладами, направити та надихнути на творчість.








Немає коментарів:

Дописати коментар