вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Мистецтво бути...

      Цього разу про професійні підмальовки та візуальні інтриги на полотнах розповідали художники. “День трьох художників” об’єднав бібліотекарів, студентів ХГПА та учнів ВПУ№25. Зрозуміти будні художника можна лише відвідавши його майстерню, туди ми і вирушили.

       Олександр Гуменчук поділився секретами власної техніки об’ємного живопису на прикладі своїх робіт – справжніх кодів у майбутнє зі свіжими ідеями та неочікуваним виконанням. Його роботи дихають спогадами з дитинства, юності, адже, полотнами для його картин є старі тканини, переважно одяг рідних, друзів і навіть ткана бабусею старенька доріжка.
       У майстерні скромного майстра Володимира Кирилюка студенти зустріли образи відомих художників, одухотворені портрети, гротескні скульптури, які найкрасномовніше розповідають про автора.
       Художник-оформлювач Яків Павлович детально розповів про процес оформлення музеїв, парків, пам’ятників від замальовок до фінішного вигляду. Також художник показав колекцію авторських товарних знаків та логотипів.
    Від спілкування з майстрами різних видів та технік образотворчого мистецтва стало зрозумілим, що бути художником за покликанням –неймовірне творче задоволення, титанічна робота над собою та вічний пошук власного “Я у мистецтві”.






Немає коментарів:

Дописати коментар