пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Відкриття виставки "Калейдоскоп дитячих мрій"


Наше місто багате на талановитих людей і славиться навіть професіоналами міжнародного рівня. Це різноманітні фахівці: співаки, музиканти, ведучі, фотографи, громадські діячі, художники. Наша історія саме про останній напрям – про молоду, навіть ще зовсім юну художницю Ященкову Діану.
Сьогодні в мистецькій залі свої роботи вперше презентувала студентка 2 курсу ВПУ № 25 факультету "Живописець. Оформлювач вітрин, приміщень та будівель. На виставці представлена 21 картина в різних техніках: квілінг, аплікація, батик, графіка…
У своїх малюнках художниця виражає власний погляд на звичайні речі та навколишній світ.
Виставка під назвою “Калейдоскоп дитячих мрій” присвячена чудовій, неповторній порі в житті кожної людини – дитинству.  Кольорова гама і те, що зображено на картинах, передає образи дитячого світогляду, індивідуальність мислення та творчий погляд художниці.
Щиро привітали Діану та побажали нових творчих звершень викладачі ВПУ № 25 Любов Шаля, Наталія Савчук, художник Яків Павлович, викладач Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ГалинаОлійник.
Виставка діятиме впродовж літа. Запрошуємо до перегляду.





















Немає коментарів:

Дописати коментар