четвер, 9 квітня 2020 р.

Великодні сувеніри

      Вже зовсім скоро ми зустрінемо великодні свята та будемо насолоджуватись смачною й запашною паскою. Якщо ви будете святкувати Великдень у колі малечі, тоді для вас можуть стати у пригоді деякі ідеї з організації дитячого дозвілля.



   На наш погляд, процес виготовлення крапанки найбільше сподобається дітям. Кожна дитяча крапанка неповторна, з кружальцями різних форм та кольорів. Крапанка стане особливою прикрасою великоднього кошика. Виготовити її зовсім не складно. Для майбутньої крапанки візьміть відварені білі яйця. Воском від свічки закрапайте місця, які бажаєте залишити незафарбованими (можете використати писачок). Після цього занурте яйце у найсвітлішу харчову фарбу. Коли крапанка пофарбується, обітріть її рушничком та знову накрапайте воскових кружечків. 
     Занурте крапанку у інший колір фарби (темніший за попередній). Зняти віск з крапанок допоможе гаряча вода, або необхідно потримати крапанки у духовій шафі за температури 100°С, доки віск не розм’якне чи над свічкою. Стріть віск з крапанок за допомогою м’якої тканини або паперових рушників. Все досить просто, а візерунок неповторний для кожної окремої крапанки.

     А також, небайдужими залишать дітей ось такі чудові розмальовки-антистрес на великодню тематику.






Немає коментарів:

Дописати коментар