вівторок, 20 грудня 2016 р.

Тиждень кіно “Кращі новорічні мюзикли”.

       Мюзикли – це найкраще, що може відбуватися на сцені. Актор співає, грає і танцює одночасно, виробляє трюки, плюс сучасні спец-ефекти, звук… Мюзикли є феєричним, незабутнім видовищем і тому набувають все більше популярності серед глядачів. Кращі новорічні мюзикли мали змогу переглянути і читачі бібліотеки. Зимовий тиждень кіно додав насолоди відвідувачам, створивши справжню святкову атмосферу напередодні зимових свят. Під час переглядів сучасних мюзиклів таких як: “За двома зайцями”, “Попелюшка”, “Снігова королева”, “Сорочинський ярмарок”. Читачів зацікавили окремі епізоди за участю відомих артистів А.Данилка, О.Сумської, В.Горянського та інших.
      Також в рамках тижня кіно відбувся ювілей книги на екрані “Вечори на хуторі біля Диканьки”, присвячений 185-річчю книги Миколи Гоголя. Діти дізналися історію написання повісті, переглянули першу і сучасну екранізації та відверто сміялися з гоголівського гумору. Сподобалися старшокласникам актори, які грали головних героїв фільму. Зокрема Г.Мілляр у ролі Чорта, Л.Хитяєва у ролі Совохи та М.Яковленко у образі кумедного знахаря Пацюка.
     Вихованці СЗОШ №32 завітали на перегляд теплої, сімейної історії “Різдвяні дзвіночки”, яка вразила не лише дітей, а й вихователів, адже розповіла про головне – добро та сімейні цінності.







Немає коментарів:

Дописати коментар