неділю, 17 грудня 2017 р.

Подільська палітра.

     Ми побували у Хмельницькому обласному художньому музеї на відкритті виставки робіт, котрі були представлені на участь в обласному мистецькому конкурсі імені Людмили та Миколи Мазурів "Подільська палітра" та на нагороджені переможців. Конкурс був заснований у 2000 році і проходить уже 18 років поспіль. Цьогоріч на розгляд у першому турі надійшла рекордна кількість робіт – 326 від 257 учасників з 28 навчальних закладів області. На сьогодні мистецький конкурс має три вікових категорії, у кожній з яких було визначено лауреатів. Дитячі твори виконані у різних художніх техніках: розпис на тканині й склі, витинання, ліплення з пластиліну, традиційні малюнки аквареллю, гуашшю, тушшю, олійними фарбами, кольоровими ручками та фломастерами, вишивка, бісероплетіння, паперопластика.
       Богдан Мазур, голова конкурсного комітету, Народний художник України, син Людмили та Миколи Мазурів, нагородив переможців й порадив усім конкурсантам не залишати мистецьку справу, адже у кожного побачив неабиякий талант.
   Усі переможці, окрім призів мистецького конкурсу, отримали подарунки від Хмельницької міської ради. Керуюча справами Юлія Сабій переконана, що головне, чому дорослим є повчитися у дітей – щирості.



















Немає коментарів:

Дописати коментар