понеділок, 22 березня 2021 р.

Кінофреш "Кращі фільми для дітей"

 

До Вашої уваги

топ-6 чудових фільм для перегляду всією сім’єю!


“Мій сусід Тоторо”


“Тоторо” –  мультфільм, який не наділений жодними терапевтичним сенсами, але водночас дуже правдивий і чесний.   Стрічка розповідає про пригоди японської сім'ї та її зустріч із фантастичними істотами.

“Казки на ніч”


Це легка комедія про чоловіка-невдаху, який вигадує для своїх племінників чарівні історії. Про те, що навіть у реальному житті є місце казці, а наші найщиріші бажання можуть і будуть здійснюватися. Головне зрозуміти, що саме тобі насправді потрібно. Чудовий фільм для перегляду всією сім’єю для того, щоб трішки повірити в магію.

Дамбо


У цирку народжується маленьке слоненя, згодом виявляється, що у нього величезні вуха. Зі слоненя починають насміхатися всі в цирку, але доглядач і його діти вважають, що він унікальний і створюють шоу, на яке хоче потрапити кожен.

Фільм вчить, що будь-яка вада – це зовсім не вада, а твоя особливість, яку варто любити ще більше.

“Фантастичні звірі та де їх шукати”


“Фантастичні звірі та де їх шукати” – це частина поттеріани.  Він максимально фантастичний, у ньому відсутні страшні сцени. До прикладу, страшний епізод у “Гаррі Поттері і філософському камені”, де професор Квірел розмотує свій тюрбан, а на його на потилиці ще одне обличчя. Тому ця стрічка ідеальна для першого знайомства дитини зі світом Гаррі Поттера.

“Тім Талер і проданий сміх”


Головний герой втрачає можливість радіти будь-чому, що з’являється в його житті. Він починає розуміти, що не у грошах щастя, а щира усмішка набагато цінніша матеріальних благ.

Того


Неймовірно емоційний фільм про подвиг людини й собаки, про дружбу, любов і відданість між ними. Сюжет заснований на реальних подіях і тримає в напрузі від початку до кінця. Сильний драматичний фільм, який змушує щиро співпереживати головним героям.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар